úterý 29. července 2008

Metrosexuál? Gastrosexuál? Distrosexuál!

Je to tak - ještě včera letěli gastrosexuálové - chlapi, co uměj vařit. Btw, jsem jedním z nich - káva, čaj, topinky, polívka ze sáčku, míchaný vajíčka, párky, brambory, není problém, včetně kombinací.

Ale dnešku už vládne úplně jiný módní trend - většina inteligentních holek dnes letí na distrosexuály. Distrosexuál je charismatický muž, kterej ohromuje svoje ženské okolí znalostmi o jednotlivých linuxových distrech. Linux je trendy a letí a lidi, kteří ho znaj, jdou na dračku!

Jen s Linuxem můžeš nakrmit zástupy!

Distrosexuál má vždy po kapsách několik linuxích dister (i v bazénu) a je ochotnej ukázat krásu Linuxu všem chytrejm holkám! Vysadíš ho v pondělí ráno na severním pólu jenom v trenkách a on se ve středu večer objeví v Praze ve smokingu, s dvěma krásnejma linuxačkama po boku, kapsy naditý instalačníma cedlama Ubuntu.

Distrosexuál je pro svoje BFU okolí absolutní IT bůh! Dá ti do pořádku tvoje zawidlený písíčko, než mrkneš wokem! Ukáže ti to nejlepší ze světa svobodnýho software, kotě! Především z Linuxu. Je to chlap s Open Source srdíčkem. Jakmile jednou vyndá tučňáka, všechny holky v okolí vzrušením omdlévají. Víc už nemusíš řešit, Linux je ultimativní odpověď!

1 komentář:

rionka řekl(a)...

HAHA! :) Ten týpek je Bůh! :D