neděle 2. března 2008

Windows Vista ilegálové zase zapláčou

Server SecurityWorld.cz informuje o tom, že nelegální uživatelé Windows Vista budou mít zase těžší život, protože Microsoft vydal aktualizaci, bez níž si prostě Service Pack 1 nenainstalujete.

Smrtící balíček pro všechny wokenní ilegály. No, možná ne, ale stejně: není to pro ně ponižující pořád obcházet ty ochrany a všechno? Přece když na legální Windows Vista nemají peníze, tak ať ho nepoužívají, je to krádež!

MS prý zlevnil Visty, takže proč si buď ty levnější Windows Visty nekoupěj nebo radši nepřejdou na operační systém Linux Ubuntu, který je zadarmo se vším všudy (programy, aktualizace...)?

Kdo by chtěl neomylně signalizovat své (nové) holce nebo přítelkyni, že není zase jen nic víc než průměrnej Čech, malá zlodějská smějící se bestie, která používá nelegální Wokna, protože se cítí beztrestně? Když ženská uvidí, že máte na komplu či na mogbuku nelegální Wokna, tak si řekne: "Hm, to je pěknej podvodník, ten by mi asi jednou ukradnul i moje peníze a šperky. Radši si budu víc všímat Abdula nebo Henryho."

Ale pokud jí ukážete vymakaný Ubuntu, tak si naopak získáte obdiv. Pomocí Linuxu každou ženskou, která za to stojí, můžete přesvědčit, že jste morálně důvěryhodní, inteligentní a originální partneři se skutečnou osobností.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

....a pak jsi se vzbudil s rukou v nočníku, co.

Anonymní řekl(a)...

Kúpil som Vistu

Má horšie parametre, ako XP
Vista- je to ferebné a hýbe sa to.
Nič viac.

OKRADLI MA

Windfinder řekl(a)...

Pro objektivnost musím dodat, že znám lidi, kteří o sobě tvrděj, že s Vistama nemají problém. Ale protože používám Linux Ubuntu, který mi už od prvního naběhnutí Live CD šel v pohodě (a jak jsem hleděl, že nemusím instalovat žádné ovladače!), tak jdou tyhle problémy s Vistama mimo mě. Kromě faktu, že přivedou k Linuxu další elitní uživatele :)